З таким фінансовим радником ОПУ сам може "обкакатися": Милованов не збирається вибачатися за образу МВФ

Раніше радник глави ОП Андрія Єрмака ексміністр Тимофій Милованов в дискусії з приводу візиту делегації МВФ заявив, що фонд "обкакався".Прем'єр-міністр Шмигаль заявив, що Милованов коментував на емоціях і не вважає це коректним.

Тимофій Милованов

Радник голови Офісу президента Тимофій Милованов розповів, що не буде вибачатися перед МВФ за скандальну заяву в коментарі в соцмережі, передають Патріоти України з посиланням на "Україна 24".

"Я відповім, що я не бачу, за що тут вибачатись. Я вам скажу чесно, якби МВФ вийшов з офіційною заявою стосовно мого коментаря, це був би культовий статус у мене – коментар, навіть не пост на фейсбуці викликає офіційну позицію МВФ. Це, до речі, що зробили з нами соцмережі – вони змінили світ, і уявити, щоб щось таке було 5-10 років тому, неможливо. На жаль, фейсбук став токсичним, і інколи треба спуститися до, як я їх називаю, аналітичних хуліганів, до їх рівня, і відповідати словами, які вони розуміють", - заявив Милованов.

Він наголосив, що якщо говорити серйозно, то треба співпрацю України з МВФ розділити на два рівні.

"Перший – фінансування України. Зазвичай МВФ фінансує або резерв НБУ, або держбюджет. Нам ні те, ні інше не потрібне, резерви у нас великі, бюджет і макроекономічна ситуація у нас в гарному стані. Але важливо розділити фінансову ситуацію в країні і реформи. Реформи ми робимо тому, що вони потрібні нам, незалежно чи є МВФ, чи немає. З іншого боку, інколи нам потрібні гроші, і МВФ нам дає їх", - зазначив радник голови Офісу президента.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...