"З вигрібних ям": В окупованому Сімферополі з кранів тече вода з нечистотами

Голова підприємства “Вода Криму” заявив, що на одній з вулиць Сімферополя пошкодили водопровід «через приватні будівлі».

В окупованому Сімферополі з кранів почала текти вода з домішками нечистот через аварію на водопроводі, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Голова підприємства “Вода Криму” Володимир Баженов заявив, що на одній з вулиць Сімферополя пошкодили водопровід «через приватні будівлі». У зв’язку з цим, з кранів тече вода з домішками нечистот з вигрібних ям, якими усіяна ділянка вулиці.

За словами Баженова, вулиця, де сталася аварія, взагалі не каналізована. “Зрозуміло, порушили цілісність водоводу нашого. Після отримання сигналу ми тут же відключили подачу води. У людей з крана продовжувала бігти рідина, але в даному випадку вже не моя, а з вигрібних ям», – сказав він.

Аварію пообіцяли усунути до кінця дня. На місце пошкодження водопроводу виїхали комунальні та аварійні служби.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...