З життя "хохляцьких скреп": Олександр Цекало викупив власне прізвище у рідної сестри Віри Брежнєвої заради молодої дружини

Молода дружина 58-річного Олександра Цекала відмовилася брати прізвище чоловіка до тих пір, поки її носить його ексдружина Вікторія.

Вікторія Галушка і Олександр Цекало

Відомо, що після розлучення сестра співачки Віри Брежнєвої не поміняла документи і по паспорту залишилася Цекало, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Заради четвертої дружини, художниці Дарини Ервін, продюсер запропонував ексдружині Вікторії вигідну угоду. Продати йому прізвище Цекало і знову стати по документам Вікторією Галушкою.

Повідомляється, що сестра Брежнєвої погодилася на умови батька її двох дітей. Примітно, що Цекало навіть найняв адвоката, який простежить за зміною документів.

Олександр Цекало та Вікторія Галушка були одружені близько 10 років. У пари народилися двоє дітей, але це не врятувало шлюб. Цекало кинув сестру Брежнєвої і раптово одружився на 27-річній художниці Дарині Ервін.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...