З життя "високодуховних": На Москві засудили банду поліцейських-гвалтівників

Затримали їх після того, як вони бризнули юристу в обличчя з газового балончика, побили його, а потім згвалтували держаком від лопати.​

У четвер, 12 грудня, в Москві винесли вирок поліцейським, які у вільний від роботи час за плату били людей або підпалювали їхні автомобілі, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.
За інформацією РБК, інцидент стався ще 28 листопада 2017 року. Лікарі діагностували потерпілому забиту рану тім'яної області, садна голови та обличчя, хімічний опік рогівки очей, закриту травму живота, перфорацію товстої кишки фрагментом від дерев'яного держака, а також черепно-мозкову травму. Після цього було порушено кримінальну справу.
Незважаючи на те, що справа за заявою потерпілого порушили ще 1 грудня, поліцейських затримали і відправили в СІЗО тільки в травні 2018 року.
За інформацією видання, керівника угруповання і таксиста за сумісництвом засудили до 12 років колонії загального режиму. Решта членів групи отримали від 6 до 10 років в'язниці.

Шістьох з них звинувачували за насильницькі дії сексуального характеру, вчинені групою осіб за попередньому змови. Також підсудним ставили грабіж, умисне знищення або пошкодження майна, умисне заподіяння шкоди здоров'ю середньої тяжкості.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...