За дивних обставин прямо на сцені помер відомий співак

Команда артиста в шоці від того, що сталося.

Білоруський співак Василь Бущик, більш відомий під псевдонімом Леонардо, помер у віці 35 років на сцені при дивних обставинах. На даний момент причину смерті встановлюють експерти, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"Лео проводив презентацію в санаторії "Придніпровський", який знаходиться в Рогачевському районі. Під час презентації все і сталося. Він узяв мікрофон - і впав на підлогу без свідомості. Перестав дихати", - розповів помічник артиста Едгар Ширко.

Він додав, що швидку допомогу викликали відразу і медики прибули через 15 хвилин. До їх приїзду Леонардо намагалися надати допомогу працівники санаторію. А потім ще півгодини лікарі намагалися реанімувати співака, але безрезультатно.

Ширко наголосив, що проблем зі здоров'ям у артиста не було, він стежив за собою і версія про можливий удар струмом поки не підтвердилася. "Про те, що його вдарило струмом - це поки не точно. Але, напевно, це і було причиною. Адже людина була здорова, - стежив за собою, не мав проблем з серцем і тиском... Тіло забрала міліція. Робитимуть розтин, і точну причину смерті повідомлять вже пізніше", - пояснив Ширко.

Василь Бущик раніше виступав з іншими відомими артистами, але два роки тому почав свою сольну кар'єру і користувався успіхом у молоді. Також він був учасником багатьох проектів для молодих вокалістів у Білорусі і в Україні, таких як "Народна зірка України", "Голос", "Академія талантів", "Фактор А".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...