"За культурно-освітній розвиток держави": Зеленський нагородив Потапа званням заслуженого артиста України

У багатьох виникає питання, який саме внесок Олексій Потапенко вніс у культурно-освітній розвиток України.

Президент України Володимир Зеленський з нагоди Дня Конституції присвоїв Олексію Потапенку, більш відомому під псевдонімом “Потап”, звання “Заслуженого артиста України”. Відповідний указ опублікований на сайті глави держави, передають Патріоти України.

Хто такий Потап

Олексій Потапенко народився 8 травня 1981 року в Києві. Займатися творчістю він почав з 2000 року, тоді він був учасником гурту «ВуЗВ» (Вхід у Змінному Взутті). У 2006 році хітом став його трек “На своей волне”.

У тому ж році був створений дует “Потап і Настя”, який і приніс йому справжню популярність. Потап практично керував усією роботою дуету – він був продюсером, виконавцем, автором текстів і музики, режисером і сценаристом кліпів. Першим їх спільним кліпом стало відео на пісню “Не пара”.


У 2017 році обидва виконавці вирішили почати сольні кар’єри. За 11 років «Потап і Настя» випустили 6 комерційно успішних альбомів і 29 кліпів, які подивилися понад 1 700 000 000 разів.

У 2018 році Потапенко і Каменських одружилися.

Крім музики, Потап також є успішним продюсером. Серед найбільш відомих його проєктів: гурт MOZGI, гурт «Время и стекло», співачки Мішель Андраде і INGRET.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...