За недопуск у країну представника МВС України за національною ознакою: Від ЄС вимагають покарати Азербайджан

МВС просить посольство ЄС «рекомендувати Європейському коледжу безпеки і оборони утриматися надалі від проведення заходів на території Азербайджанської республіки».​

При проведенні заходу під егідою Східного партнерства ЄС Азербайджан відмовив в участі представниці України. Причиною стало її вірменське походження. У зв'язку з цим Міністерство внутрішніх справ України звернулося до ЄС, передають Патріоти України з посиланням на ЄП.
Мова йде про семінар «Аналіз конфліктів». Він проходив в Баку з 13 по 16 січня. Організацією зустрічі займався «Європейський коледж безпеки і оборони» (ЕКБО).
Напередодні виїзду азербайджанська сторона поінформувала про відмову у в'їзді представниці МВС України вірменського походження.
За інформацією журналістів, брати участь в семінарі мала директор департаменту міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Мері Акопян.

МВС просить посольство ЄС «рекомендувати Європейському коледжу безпеки і оборони утриматися надалі від проведення заходів на території Азербайджанської республіки».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...