"За ними не підуть здорові, психологічно-стабільні люди": Сніжана Єгорова "вляпалася" у черговий мовний скандал (відео)

Ведуча вже неодноразово потрапляла в скандали зі своїми антиукраїнськими висловлюваннями.

Українська ведуча Сніжана Єгорова знову вирішила висловитися на тему російської та української мови. В ефірі телеканалу Zik Єгорова повідомила, що письменниця Лариса Ніцой і політичний діяч Ірина Фаріон українською мовою висловлюються дуже негарно про інших людей, передають Патріоти України.

"Мова має бути мовою любові. Якщо ти любиш землю і хочеш віддати щось, то неважливо на якій мові ти це говориш. Люди відчувають поштовх", - сказала Єгорова.

За словами Єгорової, жінки типу Ніцой і Фаріон отримали все завдяки сусідній державі. Мовляв, там вони отримали вищу освіту абсолютно безкоштовно і читали Пушкіна і Єсеніна.

Сніжана вважає, що українці не повинні слухати Ніцой і Фаріон. "За ними не підуть здорові люди, психологічно-стабільні люди. Вони не за мову, вони проти неї. Зараз російську мову намагаються закидати камінням, а я захищаю право людини бути собою", - сказала ведуча.

За її словами, "ми люди, а не собаки і нас не мають права дресирувати".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...