"За порушення санкцій проти Росії в Німеччині кинули за ґрати бізнесмена", - Bild

Підприємець продав виробничу техніку російській компанії, яка входить в структуру російського виробника зброї "Алмаз-Антей". Ця угода точно не була того варта!

В Німеччині суд виніс вирок 41-річному підприємцю з міста Аугсбург. Високий регіональний суд визнав його винним у порушенні санкцій, запроваджених проти Росії за окупацію Криму й військове вторгнення на схід України. Як пише Bild, чоловік продав 15 фрезерних верстатів російському виробнику зброї. Тож тепер він проведе 3,9 років у в'язниці, передають Патріоти України.

На додачу, 8 мільйонів євро, отримані від російського клієнта, будуть конфісковані. Ще один обвинувачений - 40-річний торговельний представник в Росії - отримав від суду два роки умовно за сприяння цій угоді.

Отримувачем німецьких верстатів виступило російське конструкторське бюро "Новатор", яке розробляє зенітні ракети дальнього радіусу дії. Воно належить державній оборонній компанії "Алмаз-Антей".

Bild нагадує, що ЄС запровадив санкції проти Росії, щоб покарати її за війну проти України й окупацію Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...