"За просування Вакарчука взявся Джордж Сорос", - The Washington Times

Мережа неурядових організацій Сороса як і раніше активно діє в Східній і Центральній Європі...

Президенту Дональда Трампа, який звинуватив глобалістів в тому, що вони потрясли американський середній клас, варто звернути увагу на інші частини світу, де так званий "рецепт Сороса" живе і процвітає. Одним з проектів є співак Святослав Вакарчук, вокаліст групи "Океан Ельзи", писало на початку року американське видання The Washington Times, відзначаючи, що фонд угорсько-американського ліберального мільярдера Джорджа Сороса "Відродження" успішно діє в Україні, передають Патріоти України.

"Країнам, що розвиваються, які прагнуть свободи, верховенства закону і переваг ринкової економіки, було б непогано вчитися на досвіді США, а не купувати пляшку зміїного масла у доктора Сороса", - пише видання.

Мережа неурядових організацій Сороса як і раніше активно діє в Східній і Центральній Європі. Це "секрет Полішинеля", що Сорос глибоко вплетений в українську політику з часів революції Майдану 2014 року. Витекли документи в 2015 році показали, що Сорос призначив себе "самозваним адвокатом нової України" і докладно описав заплутану причетність мільярдера до Державного та казначейські Департаментам Обами в прагненні отримати зброю і мільярди доларів на допомогу уряду Порошенка.

Незважаючи на те, що українців зараз хвилює питання безвізового режиму з ЄС, їм насправді варто остерігатися того, що написано між рядками.

Зрештою, глобалістське лікування намагається позбавити країну її природних ресурсів для передачі в користування міжнародним корпоративним інтересам і відкрити кордони мільйонам нелегальних мігрантів, назавжди зруйнувавши національний суверенітет, культуру і безпеку країни. Мораль: бійтеся своїх бажань. Просто запитайте громадян Швеції, Італії, Німеччини чи Франції про те, як вони насолоджуються масовим зростанням злочинності і жахливої головним болем, пов'язаної з асиміляцією численного мусульманського населення.

Міжнародний Фонд Сороса "Відродження", який щорічно вкладає мільйони в Україну для фінансування порядку мільярдера, має своїх протеже, впроваджених у всіх владних залах Києва. Енергетична структура Сороса дуже зацікавлена в газотранспортній системі України, не кажучи вже про сільське господарство, енергетику, охорону здоров'я і IT-галузях. З достатком природних ресурсів і освіченою робочою силою, Україна є ідеальним кандидатом для "колонізації", щоб служити порядку денному глобалістів.

Судячи з усього, початковий вибір соровцев, який очолив України Петро Порошенко не зміг або не захотів мати справу з системною корупцією, яка паралізує держава. Він, ймовірно, програє майбутні президентські вибори, а вовки почнуть підходити. Давні суперники шикуються в чергу, щоб скласти Порошенко конкуренцію.

Партнер Сороса в Україні - це Віктор Пінчук, зять колишнього президента і давній друг подружжя Клінтонів і Фонду Клінтона. Існує інформація, що у Сороса і Пінчука з'явився новий проект - просування популярного співака Святослава Вакарчука на посаду президента України. Є численні фотосвідчення дружніх зустрічей цієї трійки в Давосі не так давно.

Вакарчук займає особливе місце в українській культурі, так як його музика і активізм були голосом народного болю і невдоволення, викликані невдачами уряду Порошенко і болючим сепаратистським конфліктом, згасає на сході. Після початкового походу в політику, він пішов з парламенту в 2008 році через рік через корупційність Ради.

Пан Вакарчук любить свою країну і, без сумніву, хоче діяти в її інтересах. Але з дуже невеликим досвідом в бізнесі чи політиці співакові буде нелегко протистояти машині Сороса, одного разу встановленої численними поплічниками "Відкритого суспільства".

Українському народові слід довго і наполегливо подумати над тим, кого він бажає бачити на чолі держави. Послужний список Сороса - це не те, що будь-яка амбітна нація хотіла б випробувати на собі."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...