"За відсутністю складу злочину": ГПУ закрила справу про напад на журналістів на весіллі сина ексгенпрокурора

За словами журналіста-розслідувача, справу закрив підлеглий ексгенпрокурора Луценка.

Генпрокуратура закрила справу про перешкоджання журналістській діяльності працівниками УДО на весіллі сина ексгенпрокурора Юрія Луценка. Про це написав на своїй сторінці у Facebook журналіст-розслідувач Михайло Ткач, передають Патріоти України.
"На той момент генпрокурором був Юрій Луценко. Інцидент трапився на весіллі старшого сина Луценка. Справу закрито у травні підлеглим Луценка. Майже два роки знадобилося підлеглим генерального прокурора Луценка, аби не знайти складу злочину. Два", - зазначив він.
За словами Ткача, протягом цих двох років адвокатка журналістів намагалася отримати прізвище слідчого. "Наша адвокатка писала запити. Через суд намагалася отримати бодай якусь інформацію про перебіг цієї справи. Але тиша", - додав він.

Нагадаємо, інцидент стався у ніч проти 16 вересня 2017 року у Конча-Заспі біля одного з ресторанів, в якому перебували тодішні президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, віцеспікерка Ірина Геращенко та ціла низка політиків. Журналіст повідомив, що на нього та оператора напали співробітники Управління державної охорони, намагаючись завадити зйомці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...