За всіма правилами війни: На Луганщині невідома "третя сила" вивела з ладу 21 одиницю техніки бойовиків "ЛНР"

Це сталося 17 травня в районі окупованого бойовиками Первомайська.​

«Сначала с одного места отработали — быстро отошли, потом с другого отработали — также быстро отошли, потом с третьего все то же самое и тд», - повідомив волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

За його словами, атаку здійснили в момент ротації одного батальйону на інший, 6-го полку так званої «народної міліції ЛНР» в районі населеного пункту Первомайськ.

«По данным разведки в районе н.п. Первомайск, несколько часов стоял сильный вой скорых. Возили раненых. Эту же информацию подтверждают и местные жители. С их слов такого давно они не припомнят. Видать „ответка“ качественно и точно прилетела. Шорох и вой стоял ой какой серьезный. Часть города из-за этого была временно перекрыта», - повідомив він.

В даний час уточнюються і перевіряються дані по втратах особового складу терористів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...