Заарештований окупантами власник кримського парку левів оголосив голодування

3 лютого так званий «Білогірський районний суд» прийняв рішення залишити Зубкова під вартою на два місяці. Такий термін обраний для розгляду кримінального провадження про нанесення тваринами травм відвідувачці 12 років тому.

В окупованому Криму бізнесмен і власник парку левів «Тайган» Олег Зубков поміщений в СІЗО Сімферополя, де і оголосив голодування. Про це заявила прес-секретар парку Тетяна Алексагіна, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.
За її словами, в ізолятор Зубков був вивезений увечері 3 лютого. «Його перевели вже в камеру, і він там. Олег Олексійович оголосив голодування і не приймає їжу. Зараз у нього там знаходиться адвокат», - сказала вона.
Прес-секретар зазначила, що арешт бізнесмена став для всіх несподіванкою. «Все йшло конструктивно, почалися зрушення у взаєминах (глави окупаційної адміністрації півострова Сергія Аксьонова та Зубкова, - ред.). Ми не знаємо, із чим пов'язана така акція, хто на які кнопки натиснув, хто дав таку команду, ми не віримо, що суддя самостійно прийняла таке рішення», - додала вона.
Адміністрація ізолятора ситуацію поки не коментує.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...