"Зачастили до Донецька московські гості": Помічник Путіна таємно приїхав у "ДНР"

Причини візиту не відомі...

Владислав Сурков

Помічник президента РФ Владислав Сурков прибув із таємним візитом до захопленого терористами українського Донецька. Про це повідомив "депутат" "ДНР" Владислав Бердичівський у своєму Telegram-каналі. Інформацію підтвердила низка інших джерел, передають Патріоти України.

"З огляду на те, що крім інформації про відвідування "ДНР" В.Ю. більше нічого не просочилося – серед присутніх на нарадах немає любителів України, що затаїлися", – повідомив він.

Водночас канал "Охоронець" розповів про візит "фахівця з інформаційних воєн" Андрія Манойло. "Зачастили до Донецька з Москви гості. Просочилися дані, що в республіці Владислав Сурков. Також заїхав до "ДНР" відомий у певних колах як фахівець з інформаційних воєн, кадровий розвідник, член наукової ради при Раді безпеки Російської Федерації Андрій Манойло", – йдеться в дописі.

Тут же додали, що з ким зустрічався Владислав Юрійович, крім ватажка "ДНР", поки неясно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...