Загадкова смерть матері та її синів на Херсонщині: Стала відома важлива деталь

34-річну Ольгу Буніну з синами 9 і 7 років знайшли мертвими в орендованій квартирі у Скадовську 8 липня.

Знайомі 34-річної Ольги Буніної з Херсону, яку разом із синами знайшли мертвими в орендованій квартирі, не вірять у вбивство і самогубство. Ольга любила дітей. Будувала плани на майбутнє. Тому не могла отруїти 9-річного Лева і 7-річного Микиту, а потім вкоротити віку собі. Про це розповіла подруга Ольги Олена Некроткова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.uа.

"Ми спілкувалися за кілька днів до їхньої поїздки на відпочинок у Скадовськ. Ольга все ретельно планувала, аби були гарні умови для проживання, щоб діткам комфортно. Мала повернутися перед днем народження мого сина, якого називала своїм. Він же говорив, що Оля – фея. Ніколи не повірю, що Оля могла б так вчинити. У її житті вже була одна історія. Її хлопець, перше кохання, покинув і пішов до іншої. Через деякий час він загинув. А Оля продовжувала спілкуватися з його мамою. Навіть коли уже мала дітей – ходили разом у гості. Чомусь після того розриву нічого з собою не зробила. Коли чоловік зник 5 років тому, поїхав в Москву, не писав, не дзвонив і не допомагав фінансово – теж не здалася. Переїхала з Олешок у Херсон. Будувала бізнес, виховувала синів, мала нові романтичні стосунки", - розповіла жінка.

Те, що саме колишній чоловік знайшов їх мертвими – вважає дивним. "Батько, який не цікавився синами – раптом захотів їх побачити, поїхав шукати в чуже місто. Це насторожує. Ще такий нюанс у експертизі – діти померли на 2 години раніше. Не вірю, що Оля за цим спостерігала. А потім один за іншим одягала на голову пакети, замотувала скотчем навколо шиї і прогризала", - додала жінка.

Сподівається, що слідство з'ясує всі обставини. І знайде винуватців смерті подруги та її синів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...