Загадкова смерть на Водохреща: У Львові чоловік "віддав Богу душу" на ... подвір’ї храму

Чоловікові стало зле у церкві, його вивели на вулицю і посадили на лавку, де він і помер. Старенькому було 57 років.

У Львові біля церкви святого Йосафата, що по вулиці Замарстинівській, помер 57-річний чоловік. Про це повідомила керівник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, передають Патріоти України.

«Попередньо відомо, що 57-річний чоловік прийшов вранці до храму разом зі знайомим. Йому раптово стало зле, він сів на лавку і помер до приїзду «швидкої». Правоохоронці направили тіло на експертизу, яка встановить причину його смерті», - розповіла вона.

Також Добровольська спростувала інформацію про те, що чоловік замерз, очікуючи своєї черги на безкоштовний обід.

У храмі уточнили, що інцидент стався близько 10:00. Чоловікові стало зле у церкві, його вивели на вулицю і посадили на лавку, де він і помер.

Раніше у Мережі з'явилася інформація, що у Львові чоловік пенсійного віку нібито помер на лавочці під час безкоштовної роздачі їжі. Пенсіонер не дочекався своєї порції їжі й замерз на смерть, йдеться у Telegram-каналі Крокодил.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...