Загадкова смерть підлітка на Чернігівщині: Справу вестимуть кращі слідчі центрального апарату

29 жовтня на залізничних коліях в Прилуках знайдено тіло 14-річного Дениса Чаленко, проте батьки не вірять у версію слідства про те, що їх сина збив поїзд.

Розслідуванням смерті 14-річного Дениса займатиметься Головне слідче управління Нацполіції. Глава місцевої поліції відсторонений від виконання обов’язків. Про це заявив глава Нацполіції Ігор Клименко, повідомляється на відомчому сайті, передають Патріоти України.

За словами поліцейського, кращим слідчим центрального апарату дано завдання максимально об’єктивно розслідувати причини і обставини смерті хлопця.

Крім того, поліція намагається налагодити діалог із суспільством. Сьогодні глава поліції Чернігівщини Едуард Альохін зустрівся з місцевими активістами, які напередодні провели акцію, вимагаючи якнайшвидшого розслідування трагедії. Під час цього заходу перед місцевими жителями виступили члени слідчо-оперативної групи, які працювали на місці виявлення тіла загиблого, розповівши про виконану роботу. Їм задавали багато питань в межах їх компетенції.

Сьогодні докладно розповів, як виявили покійного, як збирали докази, і як йде розслідування. Однозначних висновків поки правоохоронці не роблять, йдуть експертизи. Після їх завершення людям розкажуть про їх результати.

Силовики домовились з активістами, що такі зустрічі будуть проводитись регулярно. На наступну, яка пройде в понеділок, наприклад, будуть запрошені судмедексперти. Зустріч пройде в присутності глави ГУ обласної поліції, місцевої та регіональної преси.

У даний момент відкрито кримінальну справу за статтею про порушення експлуатації залізничного транспорту, що спричинило загибель людей, але дана правова кваліфікація є попередньою.

Нагадаємо, 29 жовтня на залізничних коліях в Прилуках знайдено тіло 14-річного Дениса Чаленко, проте батьки не вірять у версію слідства про те, що їх сина збив поїзд.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...