Загальна вартість вилученого - близько 25 млн гривень: Правоохоронці провели масштабні затримання на Прикарпатті (фото, відео)

Одним з організаторів наркосиндикату виявився місцевий депутат і голова комісії з культури, освіти і спорту.

Поліція 26 листопада провела масштабну спецоперацію проти наркоторговців, передають Патріоти України з посиланням на інформацію Нацполіції.

Задіяні півтисячі поліцейських і співробітників прокуратури. Було проведено близько сотні обшуків, вилучено 46 кг наркотиків і психотропів і 170 літрів прекурсорів. Загальна вартість вилученого - приблизно 25 мільйонів гривень.Організаторами наркосиндикату вважаються двоє жителів Львівської області, обидва вони затримані. Один з них виявився місцевим депутатом і головою комісії з культури, освіти і спорту.

Крім організаторів, були затримані ще 17 рядових учасників злочинної групи, так званих «чорноробів». В цілому синдикат об'єднував близько 50 осіб в Львівській, Київській, Черкаській, Харківській, Чернігівській та Дніпропетровській областях. Наймолодшому учаснику було 18, найстаршому - 39 років.наркотикиЯк з'ясували в поліції, свій «товар» наркосиндикат виробляв в п'яти лабораторіях в Львівській і Черкаській областях. Збували готову продукцію в більш ніж 100 українських містах, а також в сусідніх Молдові та Білорусі. Злочинна група активно використовувала продаж заборонених речовин через інтернет-магазин. До оплати приймалися кошти на електронних гаманцях і криптовалюта. За попередніми підрахунками, тільки через онлайн-майданчик було продано наркотиків і психотропів на 21 млн гривень.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...