Загальноукраїнський карантин: Співробітникам МЗС дозволили приходити на роботу з дітьми

Також співробітникам дозволять працювати дистанційно.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба змінив режим роботи МЗС на період карантинних обмежень. Зокрема, співробітникам дозволено працювати дистанційно, або ж брати дітей до 14 років з собою на роботу, передають Патріоти України.

«Хто в період карантину в дитсадках і школах не може залишити дитину до 14 років вдома, зможе прийти з нею на роботу. Ми виділимо в МЗС окреме приміщення, де діти зможуть побути з книгою або гаджетом (хоча краще з книгою)», - написав глава МЗС у Facebook.
За його словами, працюючим дистанційно поставлено умову, відповідно до якої вони повинні прибути на робоче місце, якщо в цьому існує термінова потреба або очевидно, що співробітник зловживає правом на дистанційну роботу.
Співробітників посольств, представництв та консульств за кордоном забезпечать необхідними засобами індивідуального захисту, а біля ліфтів і в туалетах будівлі зовнішньополітичного відомства розмістять ємності з антисептичними засобами.
«А ще ми вчора розвісили в МЗС класні постери Міністерства охорони здоров'я. На них прості поради, як кожен може убезпечити себе від коронавірусної інфекції», - повідомив міністр, показавши процес на фото.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...