"Загнаний в кут Лукашенко приїхав у Сочі і знову "надув" Путіна", - Латиніна

Журналістка переконана, що ніякої анексії Білорусі не буде.

Глава Білорусі Олександр Лукашенко, незважаючи на скрутне становище, примудрився обіграти російського колегу Володимира Путіна. З такою заявою виступила російська журналістка Юлія Латиніна в своїй програмі "Код доступу" на радіо "Ехо Москви", передають Патріоти України.

Вона звернула увагу на те, що Лукашенко після візиту в Сочі і зустрічі з Путіним повернувся додому з $ 1,5 млрд кредиту. "Навіть у відчайдушному положенні Лукашенко переміг, (...) використав народні хвилювання, щоб одержати допомогу від свого найлютішого ворога", - зазначила Латиніна.

Вона уточнила, що Кремлю не вигідна підтримка Лукашенка. В інтересах влади РФ було б підтримати одного з опозиційних кандидатів. "Яка б фігура не була обрана в Білорусії, вона ніколи не зможе "кидати" Росію так, як кидає Лукашенко", - зазначила журналістка.

Вона констатувала, що Кремль не мислить раціонально, в зв'язку з чим і "повівся" на версію Лукашенка про події в Білорусі. З високою ймовірністю, на думку Латиніної, глава Білорусі в результаті знову "кине" Москву, коли необхідність в її допомозі вже не буде потрібна.

Вона вважає, що єдине, що не вдасться зберегти Лукашенку, це державні активи. Латиніна прогнозує велику "скупку" близькими до Кремля олігархами РФ найбільших підприємств Білорусі.

"Бацька зміг скористатися своєю ж власною бідою, своєї ж власною революцією, щоб ... в черговий раз ошукати Кремль ... За це, я, звичайно, знімаю капелюха", - констатувала російська журналістка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...