Загострення на Донбасі: У штабі Об'єднаних сил назвали причини

За словами військових, бойовики продовжують провокувати українських воїнів на відкриття вогню у відповідь.

На Донбасі останнім часом зросла кількість обстрілів з боку бойовиків. У Штабі Об'єднаних сил це пов'язують із ротацією проросійських найманців, передають Патріоти України з посиланням на пресцентр Об'єднаних сил.

За словами військових, бойовики продовжують провокувати українських воїнів на відкриття вогню у відповідь. Крім того, далі окупанти звинувачують Україну в порушенні режиму припинення вогню.

У керівництві ОС наголосили, що для збройних формувань Росії вже стало звичною практикою відкривати вогонь одночасно запитуючи тишу. Також вони наголошують на обстрілах із боку українських захисників.

"Суттєве збільшення прицільних обстрілів, ймовірно, може означати здійснення ротації в російсько-окупаційних військах на тимчасово окупованих територіях України", – зауважили українські військові.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...