Заяву Ху*ла про доходи росіян висміяли у мережі яскравою фотожабою

Президент РФ Володимир Путін пообіцяв, що тема падіння доходів населення РФ стане однією з найважливіших в його посланні Федеральним зборам.

У мережі висміяли президента Росії Володимира Путіна і його останню заяву про доходи росіян, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Президент РФ Володимир Путін пообіцяв, що тема падіння доходів населення РФ стане однією з найважливіших в його посланні Федеральним зборам. Ситуація з рівнем життя росіян його дуже турбує, підкреслив глава держави. Також він зазначив, що якихось точних рішень цієї проблеми поки немає.

"[Будуть підняті] питання, пов'язані з подоланням застою в сфері доходів громадян, зі зниженням кількості людей, що живуть на рівні мінімального розміру оплати праці, з подоланням бідності. Нас турбує, мене дуже турбує те, що відбулася стагнація в реальних доходах населення. Є варіанти, але остаточно рішення не прийняті. [але] ці рішення повинні відбутися", - визнав Путін.

"І сказав йому внутрішній голос:" ... чувачок, а позбуться-но росіян "... і сказав росіянам їх внутрішній голос:" ... ось тепер точно п ... ц "," Дбайливий наш! 20 років "піклується" ... Може вже не потрібно прикидатися і визнати, що народ йому давно по фіг", " А він правильно розуміє слово "доходи"? Можливо, він думає, що "доходи" і "доходяга" - однокореневі слова?", - пишуть в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...