Заінтригував: Радник глави МВС показав фото таємничої дівчини з каблучкою на безіменному пальці

У коментарях користувачі привітали Шкіряка.

Зорян ШкірякРадник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк оприлюднив фото, на якому обіймає дівчину з каблучкою на безіменному пальці. Новий знімок політик опублікував на своїй сторінці у Facebook 20 серпня. Він ніяк не підписав фотографію, а обличчя дівчина сховала за спиною чоловіка, передають Патріоти України.

У коментарях користувачі привітали Шкіряка. Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош назвав фото інтригуючим, з чим погодився радник Арсена Авакова.

Додамо, в сімейному стані Шкіряка у Facebook вказано "без пари".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...