Західний вояж президента: Клімкін вказав на показовий факт зустрічей Зеленського з Макроном і Меркель (відео)

Лідери Франції та Німеччини Еммануель Макрон і Ангела Меркель під час переговорів з главою України Володимиром Зеленським провели так звану розвідку боєм.

Еммануель Макрон і Ангела Меркель

Європейські лідери спробували "промацати" президента України щодо відносин Україна-ЄС-Росія і з'ясувати, чи готовий він йти на поступки. Таку думку висловив в інтерв'ю "5 каналу" міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передають Патріоти України.Володимир Зеленський"Було важливо подивитися і для Макрона, і для Меркель, на стратегічні наміри. Насправді складна ситуація для нової команди стане, коли буде велика фракція в новій Раді, буде великий тиск щось робити, не виключено, що буде великий тиск щось робити за наш рахунок, і я бачу певні ознаки цього. Тому до цього потрібно підготуватися, і чіткі меседжі, які прозвучали, дуже корисні", – вказав Клімкін.

При цьому міністр підкреслив, що гострою залишається проблема повернення Росії до Ради Європи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...