"Захворювання протікало важко": "Спадкоємець британського престолу перехворів на коронавірус, але зберігав діагноз у таємниці", - The Sun

Принц Вільям не афішував факт своєї хвороби, так як не хотів роздмухувати паніку.

Онук королеви Великобританії Єлизавети II принц Вільям в квітні перехворів коронавірусом. Щоб не турбувати британських підданих цією новиною, він зберіг її в таємниці. Про це з посиланням на джерело повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

Уточнюється, що коронавірус "буквально збив з ніг" принца Вільяма. Отримавши позитивний результат тесту, герцог Кембриджський вирішив, що повинен продовжувати працювати в звичайному режимі. "Захворювання протікало важко - принцу в якийсь момент було важко дихати, тому всі навколо були налякані", - розповіло джерело.
При цьому Вільям не афішував факт своєї хвороби, так як не хотів роздмухувати паніку на тлі новин про зараження коронавірусом його батька, принца Чарльза, і прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона. Герцога лікували палацові лікарі, і, слідуючи вказівкам, він був ізольований в сімейному Анмер Холі в Норфолку.
Видання зазначає, що в квітні принц Вільям провів 14 телефонних і відеодзвінків. Після 9 квітня він взяв семиденну перерву. Однак 16 квітня по відеозв'язку взяв участь у відкритті лікарні "Найтінгейл" в Бірмінгемі, а потім, 23 квітня, герцог також по відео взяв участь в комедійному телешоу Comic Relief з ведучим і актором Стівеном Фраєм.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...