Захищав дівчат від хулігана: У Запоріжжі бійця "Азову", котрий прибув у відпустку з фронту, побили до стану коми

Молодика, який побив бійця "Азова", вдалося вирахувати по камерах спостереження. Наразі його затримали.

У Запоріжжі чоловік побив бійця батальйону Азов, зараз він знаходиться у комі. Бійка зав'язалася через зауваження військовослужбовця в сторону чоловіка, який чіплявся до дівчат біля супермаркету. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області, передають Патріоти України.

Як зазначається, 29-річний військовослужбовець приїхав додому в звільнення. "Потерпілий - військовослужбовець, який прибув у Запоріжжя в короткострокову відпустку із зони проведення операції Об'єднаних сил. Біля продовольчого супермаркету по вулиці Космічній він зробив зауваження молодику, який чіплявся до дівчат. Це призвело до конфлікту, і агресивний чоловік завдав потерпілому удари по голові, після чого він знепритомнів. Правопорушник з місця пригоди зник", - йдеться в повідомленні.

Військовослужбовця доставили в лікарню. Він в комі в стабільно важкому стані.

Повідомляється, що молодика, який побив бійця "Азова", вдалося вирахувати по камерах спостереження. Наразі його затримали, це раніше судимий 29-річний житель Запоріжжя. Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...