Залучено 723 осіб та 154 одиниці техніки: У мережі показали фото і відео страшних пожеж на Київщині і Житомирщині

Задіяно літаки і військову техніку.

Рятувальники продовжують гасити масштабні лісові пожежі в Київській і Житомирській області, задіяно літаки і військову техніку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України, передають Патріоти України.

Станом на ранок 19 квітня, в Житомирській області залишається 9 осередків горіння, з яких 5 локалізовані, а на 4 осередках тривають роботи по обмеженню їх поширення. Рятувальники і працівники лісових господарств не допустили знищення будівель і споруд в 6 населених пунктах.

При цьому в відселених населених пунктах вогнем було знищено 39 будівель, деякі з яких самовільно використовувалися населенням як дачні ділянки, врятовано 45 будівель.

До гасіння пожеж залучено 960 осіб та 156 одиниць техніки, в тому числі три літаки АН-32П, якими 18 квітня здійснено 21 скидання (168 тонн води).

У Київській області станом на ранок 19 квітня, в зоні відчуження підрозділами ДСНС надається допомога в гасінні пожеж на території Корогодського, Луб'янського, Парішівского, Дитятківського і Денісовецького лісництв.

Для облаштування протипожежних розривів залучено важку інженерну техніку ДСНС і додатково вісім шляхопрокладачів Збройних Сил України.

"Загрози об'єкту Укриття, сховищу радіаційних відходів і іншим критичним об'єктам Зони відчуження немає", - наголосили в ДСНС.

До гасіння пожеж залучено 723 осіб та 154 одиниць техніки, в тому числі 3 вертольоти, якими 18 квітня здійснено 208 скидів - 416 т. води.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...