Залишаються у літаку: Туристи, які прилетіли з Балі, заявляють, що їх не попередили про обсервацію, а тепер пропонують платну (відео)

Один з українських туристів заявив, що чартер вони оплатили самостійно – і при покупці квитків ніхто не розповів про те, що вони будуть на обсервації.

Українські туристи, які прилетіли з Балі чартерним рейсом, заявляють, що їх не попереджали про обов'язкову обсервацію в Україні, а тепер пропонують платну. Про це йдеться в заяві одного з пасажирів на відео, яке виклав адвокат Масі Найєм, передають Патріоти України.

Пасажир заявив, що чартер вони оплатили самостійно – і при покупці квитків їм ніхто не розповів про те, що вони будуть на обсервації, а тепер рекомендують обсервацію в двох готелях за 380 євро і в одному готелі можна безкоштовно.

За словами чоловіка, в літаку залишилося 130 осіб з 180-ти, є діти і літні люди. Води і їжі немає, повітря "зовсім небагато", одяг і багаж – на злітній смузі. Пасажири заявили, що вони готові пройти обстеження і тести за свої гроші, щоб довести, що вони не хворі коронавірусом.

"Літак прилетів з Балі. Приземлився у Києві. На борту 15 дітей. Але громадян України не випускають з літака. Всіх не випускають. Умова? Підписання якогось документу, в якому йдеться про те, що всі повідомлені про причини і характер обсервації, про наслідки недотримання режиму і т. д. Але... Ніхто не відповідає на питання, не виконує ті умови, під якими просять підписатися. Заборонили знімати будь-які відео з літака. Адвоката до них не пускають (тому що це карантинна зона... Конституція не працює під час карантину?). Туалети перестали працювати, їх закрили. Води немає - закінчилася. Проблема в комунікації. Людям можливо все пояснити. А не кинути на амбразуру командира і бортпровідника", прокоментував ситуацію Масі Найєм.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...