"Залишив помирати в кущах": На Одещині чоловік збив односельця

Родичі загиблого заявляють, що тяжко травмованого чоловіка винуватець аварії напоїв рідиною, що призвело до опіку легенів.

У Подільському районі Одеської області водій на іномарці смертельно травмував пішохода на узбіччі дороги і втік з місця події. Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, НП сталася вночі на автодорозі «Подольск - Балта», недалеко від села Малий Фонтан, передають Патріоти України.

Як зазначається, водій автомобіля Opel збив 36-річного чоловіка, який рухався в попутному напрямку по узбіччю дороги. Постраждалого в несвідомому стані госпіталізували до лікарні, де він згодом помер. «В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу водія - ним виявився житель Подільського району. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик», - заявили в главку.

Дії правопорушника кваліфіковано за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керування транспортними засобами до трьох років.

Як повідомили в соціальних мережах родичі загиблого - Руслана Самойленка - винуватця ДТП не затримано. Відзначається, що Самойленко їхав на велосипеді додому - в село Малий Фонтан. Збили його приблизно о 19.30 односельці, після чого залишили «вмирати в кущах».

Крім того, за даними родичів, винуватець ДТП зі своїм пасажиром напоїли тяжко травмованого Самойленка невідомою рідиною, що призвело до дуже сильного опіку легенів.

До лікарні потерпілий було доставлено у непритомному стані близько 23.00. У чоловіка діагностували черепно-мозкову травму, опік легенів, колоту рану на нозі, велику крововтрату. Речей потерпілого - велосипеда і мобільного телефону - не виявлено. У лікарні Самойленко був майже два тижні в стані глибокої коми, після чого помер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...