Замість ресторану - Єгипет: Як школярі з волинського села випускний відзначали (відео)

Для багатьох з них це була перша поїздка за кордон.

Оригінально попрощатися зі школою вирішили одинадцятикласники із віддаленого волинського села - замість традиційного балу вони помандрували до Єгипту, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Вдягнути довге плаття, зробити зачіску можна і на весілля, і на день народження, та можна й просто так", - розповідає випускниця Ілона Приходько.
Оригінально відсвяткувати випускний вирішили одноголосно ще рік тому. Щоправда, куди саме поїдуть, не знали. У селі від такої затії їх усіляко відмовляли.
"Дуже багато хто казав, що закордон поїхати можна будь-коли, а випускний лише раз. Але в нас також був випускний. Тільки не в Україні, а закордоном", - каже ще одна випускниця Карина Солов’янчик.

У Єгипті вони каталися на квадроциклах, з’їжджали з водних гірок. Дівчата багато фотографувалися, а хлопці тим часом єгиптян привчали до спорту.

"Єгиптяни зі спортом не дуже дружать, у них халатне ставлення до спорту", - зазначає випускник Максим Приходько.
Клас маленький – усього дев’ятеро учнів. Батьки підрахували, на святкування та одяг для кожного треба як мінімум дванадцять тисяч. Єгипет обійшовся у таку ж суму. Але замість одного дня – було аж сім. Діти лише шкодують, що вирушити з ними не вдалося улюбленій вчительці, яка теж закордоном досі не була.

"Така мрія є і надіюся, що десь попаду. Я завжди сприймаю те, що вони хочуть. Мені теж до вподоби їхні бажання", - підкреслила вчителька Світлана Кратік.

Уже скоро випускники роз’їдуться навчатися. Та вже наступного літа хочуть разом влаштувати нову мандрівку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...