Замовне вбивство в СБУ: Полковник Нескоромний пристидив журналістів і розповів, де перебуває

За словами Нескоромного, спроба його затримання – це провокація з боку оточення глави СБУ Івана Баканова.

Полковник Служби безпеки України Дмитро Нескоромний, про втечу якого в Росію писали ЗМІ, заявив, що перебуває в Європі. У своєму Telegram-каналі Нескоромний звернувся до глави редакційної ради "Обозревателя" Михайла Бродського, опублікувавши фото виду зі свого вікна, передають Патріоти України.

"Обозреватель" Бродського пише, що я втік до Росії. Михайле Юрійовичу, спеціально для вас фото виду з мого вікна", – написав він.

За словами Нескоромного, спроба його затримання – це провокація з боку оточення глави СБУ Івана Баканова. "Я знав про її підготовку заздалегідь. Я знав, що під час затримання мене планують ліквідувати. Тому залишив Україну. Зараз я перебуваю в Європі", – стверджує полковник.

Він розповів, що коли звільнявся зі служби, то мав намір провести пресконференцію, на якій планував "довести до відома громадськості інформацію про негативні процеси в СБУ, які почалися там з появою Баканова". "Але мене відрадив від її проведення особисто президент Зеленський, який гарантував безпеку мені й моїй родині. Будь-хто може побачити тепер, чого варте слово президента України", – додав Нескоромний.

Вид з вікна Нескоромного


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...