"Запитайте у Монатіка": Учасники "Танців з зірками-2019" розповіли про інтим за лаштунками шоу (відео)

Після поразки на проекті пара зважилася зруйнувати інтригу.

Якщо люди думають, що у репера Серьоги був секс з усіма, з ким він працює, в такому випадку вони дуже поганої думки про MONATIK'а. Так репер Серьога, екс-учасник шоу "Танці з зірками-2019", в бесіді з журналістами віджартувався на питання глядачів про інтим зі своєю партнеркою Аделіною Делі. Відео з'явилося на сторінці танцівниці в Instagram, передають Патріоти України.

"Якщо ви думаєте, що з усіма, з ким я працюю, у мене був секс, ви дуже погано думаєте про Монатіка, - відповів Серьога, розсмішивши Делі. - У нас з Аделіною був паркет. Саме цього нам не пробачили судді. У нас не було нічого крім ментального сексу, який Аделіна виконувала з моїми мізками під час того, як викладала мені складні па", - додав співак.

Як зазначила у своєму коментарі до посту партнерка Серьоги, це саме те питання, яке так цікавило глядачів шоу. Покинувши "Танці з зірками-2019", пара зважилася зруйнувати інтригу.

Нагадаємо, за підсумками суддівського і глядацького голосувань, репер Серьога та його партнерка Аделіна Делі покинули 3 випуск "Танців з зірками-2019". Пара опинилася в зоні ризику з ще двома, але поступилася суперникам і вийшла з числа учасників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...