Заради бізнесу Меган Маркл і принц Гаррі пожертвували інтересами ветеранів-інвалідів

Онук британської королеви і його дружина піддалися гострій критиці в ЗМІ і в соціальних мережах після скасування благодійного заходу зі збору коштів на користь фонду «Ігри нескорених» (Invictus Games).

Меган Маркл і принц Гаррі, які уклали угоду з стрімінговим сервісом Netflix, яка може принести їм до 240 мільйонів доларів, пожертвували інтересами ветеранів-інвалідів заради свого бізнесу, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Як повідомляє авторитетне британське видання Sunday Times, запланований в Каліфорнії на червень наступного року концерт, на якому повинні були виступати Бейонсе, Ед Ширан і інші відомі виконавці, а Меган і Гаррі збиралися виголосити промови, повинен був транслюватися на стрімінг-платформі Amazon, яка є основним конкурентом Netflix. В результаті Гаррі і Меган визнали неможливим проведення заходу через «конфлікт інтересів». Про що і повідомили через своїх юристів адміністрацію фонду Invictus Games.

Очікувалося, що завдяки благодійному концерту вдасться зібрати не менше 1,5 мільйона доларів. Як повідомляє видання, організатори Invictus Games страшно засмучені. Хоча офіційно представник «Ігор нескорених» запевнив, що подію скасовано виключно через запобіжні заходи на тлі пандемії коронавіруса. Раніше через пандемію «Ігри нескорених», які повинні були відбутися в квітні в Гаазі, перенесли на майбутній рік.
Тим часом повідомляється, що королева Єлизавета нічого не знала про плани Гаррі і Меган підписати контракт з Netflix. І що вона дізналася про це тільки заднім числом - від своїх помічників. Її Величність з несхваленням ставиться до спроб членів її сім'ї організовувати бізнес-проекти поза межами інституту монархії.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...