Заради боротьби з коронавірусом: Пес малює картини, які продають за сотні доларів

Собаки люблять виручати людей у важкі хвилини, допомагаючи знаходити смертельні боєприпаси або збираючи кошти на боротьбу з небезпечним захворюванням.

У другому випадку мова йде про австралійську вівчарку зі США, яка малює картини, дохід від яких її господиня відправляє на боротьбу з коронавірусом і інші благородні цілі, передають Патріоти України з посиланням на Ohmydog.

Собака на прізвисько Айві з Майерс Парку малює зазвичай один раз в тиждень пензлем тільки з одним кольором фарби. На один твір йде три-чотири тижні, кожну «картину» Айві і її власниця Ліза Кайт підписують помаранчевим відбитком собачої лапи. Після завершення роботи Ліза продає картини в інтернеті.
Робота організована приблизно так: Ліза просто простягає Айві кисть, інше та робить самостійно і весь процес таким чином контролюється тільки уявою собаки. Частина коштів від продажу картин сім'я Кайт витрачає на благодійність, жертвуючи в тому числі на боротьбу з коронавірусом. За сім років життя Айві Ліза встигла продати близько 600 малюнків.За словами Лізи, Айві взагалі дуже обдарована собака. Вона може сама відкривати і закривати двері, приносити речі і знімалася в декількох рекламних роликах.

У Айві є шанувальники з усього світу, але деякі активісти із захисту прав тварин критикують Лізу Кайт за «поневолення» собаки на догоду своїм інтересам. У відповідь на критику Ліза відповідає, що, на її думку, у Айві краще життя, яке могла б тільки побажати собака.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...