"Заразити молодих": Епідеміолог запропонував жорсткі заходи боротьби з коронавірусом

COVID-19 менш небезпечний для молодих людей і дітей.

Коронавірус COVID-19 продовжує поширюватися по світу, вражаючи все більше людей. Провідний німецький лікар-епідеміолог Александер Кекуле запропонував піти на радикальні заходи для боротьби з вірусом - дати заразитися молодим людям, а дітей відправити у садочки та школи, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

На думку Кукеле, за найоптимістичнішими прогнозами вакцина від коронавіруса може з'явитися не раніше, ніж через шість місяців. "Враховуючи досвід, я б сказав, що реальність навіть ближче до року", - сказав Кекуле, пише The Telegraph.

І замість того, щоб чекати на вакцину, епідеміолог пропонує робити радикальні кроки по виходу з карантину. Він вважає, що люди віком до 50 років повинні виробляти імунітет вже зараз.

Відзначимо, що багато фахівців сходяться в тому, що перемогти штам вірусу SARS-CoV-2 зможе лише колективний імунітет (коли перехворіють, за різними оцінками, від 70 до 95% населення).

Ось як епідеміолог пропонує виходити з тотального карантину:

  • літні люди і люди з хронічними хворобами повинні залишатися вдома, якщо вони виходять (в крайньому випадку) - повинні використовувати маски медичного стандарту FFP;
  • перейти від соціального дистанціювання - до "інтелектуального" - потрібно продумано поставитися до заходів захисту (найсильніший має бути, наприклад, у касира супермаркету, таксиста);
  • дозволити заразитися молодим людям.

"Ті, хто молодше 50 років, навряд чи помруть або серйозно захворіють від коронавіруса. Ми повинні дозволити їм заразитися, щоб вони могли виробити імунітет", - упевнений Кекуле.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...