Засновниця додатку для знайомств стала наймолодшою мільярдеркою

При вартості акцій Bumble в 70,31 мільярда доларів, частка молодої мільярдерки становить 1,5 мільярда.

Засновниця додатку для знайомств Уїтні Вулф Херд стала наймолодшою мільйонеркою. При вартості акцій Bumble в 70,31 мільярда доларів, частка молодий мільярдерки становить 1,5 мільярда, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Вулф Херд не відразу створила Bumble. У 2014 році вона працювала в Tinder, будучи також одним із співзасновників компанії. Їй довелося піти з компанії. Більш того, вона подала на компанію до суду за сексуальні домагання. Херд розповіла, що її колишній бос і хлопець Джастін Матін посилав загрози і позбавив її титулу співзасновника в Tinder.
З самого початку існування компанії Bumble - у неї інвестував російський бізнесмен Андрій Андрєєв. Тоді це було 10 мільйонів доларів - Андрєєв отримав 79% в компанії.
Уже в 2019 році Андрєєв продав контроль в MagicLab, куди входить Bumble. Замість нього посаду гендиректора зайняла Херд.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...