Зате "миротворця" Путіна облизувати не втомлюється: Михайло Боярський назвав Д'Артаньяна ... вбивцею і пошкодував про зйомки в продовженні "Мушкетерів" (відео)

Через кілька днів Михайлу Боярському виповниться 70 років.

Російський актор Михайло Боярський розповів, що шкодує про зйомки в продовженні «Мушкетерів». Артист назвав Д'Артаньяна негативним героєм, але зазначив, що працювати над його образом було справжнім задоволенням, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Д'Артаньян - вбивця справжнісінький. В день по п'ять трупів. Ще жінці голову відрубали - і нічого. Якщо він і позитивний, то з таким набором негативних якостей ...», - зазначив артист в YouTube-шоу «Зангаліс & К».
За словами Боярського, він не дуже любить грати позитивних героїв і вдячний долі за участь в першому фільмі Юнгвальда-Хількевича. А про продовженнях шкодує, але не відмовився, щоб не підвести режисера і друзів-мушкетерів.
Останню картину «Повернення мушкетерів, або Скарби кардинала Мазаріні», в якій за сюжетом герої стають привидами, а потім воскресають, артист назвав маячнею. «Але дітей годувати треба, сім'ю, гроші заробляти не тільки артистам, а й персоналу. А чим ще заробляти? Загалом, умовили. Так вийшло, що знялися. Вважаю, що це не найкраща наша робота. Всі, звичайно, хотіли як краще. Але в одну річку двічі увійти дуже складно. Подальше завжди гірше за попереднє, на мій погляд», - уточнив Боярський.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...