Заважав шум двигуна: У Сумах чоловік відкрив стрілянину по людях

Підпитий чоловік спричинив непроникаючі вогнепальні поранення живота та грудної клітини 42-річному сумчанину. Той, у свою чергу, завдав стрільцю кілька ударів. Обидва госпіталізовані.

В Сумах на одній з вулиць 55-річний чоловік відкрив стрілянину по сусідах. Внаслідок цього один з жителів отримав кілька вогнепальних поранень. Про це у п'ятницю, 7 серпня, повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області, передають Патріоти України.

Подія сталася 6 серпня о 21:20. Як встановили правоохоронці, мав місце конфлікт між жителями сусідніх будинків: 55-річним громадянином з одного боку та кількома чоловіками, що у дворі будинку займались ремонтом автівок, з іншого.

Спочатку нетверезий чоловік, вийшовши на звук автомобільного двигуна, зажадав припинити шум, що заважав йому відпочивати. А коли у відповідь почув лайку та пораду проспатися, не знайшов нічого кращого, як скористатися своїм пістолетом травматичної дії. Відкривши стрільбу по людях, підпитий чоловік спричинив непроникаючі вогнепальні поранення живота та грудної клітини 42-річному сумчанину. Той, у свою чергу, завдав стрільцю кілька ударів", - йдеться в повідомленні.

У стрільця медики діагностували політравму, закритий перелом правої руки та закриту черепно-мозкову травму. В результаті обидва учасники конфлікту були госпіталізовані у лікарню для надання медичної допомоги.

Правоохоронці затримали стрільця та розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганства.

"Правоохоронці вилучили з місця події пістолет, споряджений патронами з гумовими кулями. Вже встановлено, що спецзасіб належить затриманому, і в чоловіка є всі необхідні дозволи та документи", - зазначається в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...