Заважав "справляти потребу" біля дитячого майданчика: У столиці п'яний військовий прострелив ноги бійцю АТО (фото, відео)

Однак кульові поранення не зупинили ветерана, і він наваляв військовому "по самі помідори". Другому "алкогерою" боєць АТО зламав ногу.

У Києві п'яні військові влаштували бійку і стріляли в бійця, який воював на Донбасі. Подія трапилася ввечері, 16 жовтня у столичному мікрорайоні Виноградар, передають Патріоти України з посиланням на "Київ Оперативний".

"Компанія з трьох п'яних військовослужбовців поверталася додому з гулянки. Жінок вони відправили на таксі, а самі пішли у супермаркет. Взяли пляшку, запивку, закусон і щоб далеко не відходити, почали розпивати просто біля магазину", – йдеться у повідомленні.Зазначається, що після розпиття алкоголю один із військових вирушив до найближчого двору, аби "відправити потребу" неподалік від дитячого майданчика."До нього підійшов чоловік, який проходив з другом і жінкою поруч (як виявилося згодом – брав участь у війні на сході України) і зробив зауваження. Слово за слово і почалася бійка. Потім хлопець у формі вирішив закінчити бійку стріляниною. Він дістав свій ПМ і почав стріляти по тому, хто просто сказав йому, що тут відправляти потребу не дуже ввічливо. на щастя, набої були гумові, і влучив він тільки двічі в обидві ноги", – додано в інформації.Однак кульові поранення не зупинили чоловіка, і він наваляв військовому "по самі помідори". Другому військовому боєць АТО зламав ногу.Поліція затримала п'яних військових: "один поїде в лікарню лікувати ногу, а інший – у райвідділ чекати на військову прокуратуру".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...