Завдяки додатку в телефоні чоловік виявив у себе смертельну хворобу (фото)

У чоловіка впродовж багатьох років були дивні червоні плями на лисині, але він ніколи не бачив у них якоїсь загрози.

Житель Австралії скористався додатком для визначення ризику виникнення раку шкіри за фотографією і виявив у себе це страшне захворювання, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Зазначається, що 68-річний Пітер Вілсон тільки влітку 2019 року, коли плямиста поверхня на його голові сильно збільшилася і запалилася, вирішив завантажити додаток, запрограмований на розпізнавання симптомів онкології.

Програма одразу порадила Вілсону негайно звернутися до дерматолога. А біопсія шкіри голови виявила у чоловіка наявність плоскоклітинного раку на ранній стадії розвитку.

"Вся моя сім'я була шокована звісткою про смертельне захворювання. Лікарі призначили операцію з видалення ураженої ділянки шкіри", – розповів він.

Незабаром хірурги вирізали австралійцю заражену шкіру з голови, замінивши її трансплантатом із правого стегна пацієнта. Чоловік зазначив, що відновлення після операції пройшло досить швидко. Але він постійно страждав від болю через необхідність змінювати пов'язки на голові та нозі.

Водночас Вілсон зізнався, що все одно дуже вдячний телефонному додатку за те, що рак йому вдалося виявити на початковій стадії.

Зазначається, що зараз австралієць чекає результатів нового дерматологічного дослідження, яке допоможе йому визначити ризик повернення раку.

Тепер чоловік виходить на вулицю тільки в головному уборі й закликає всіх захищати себе від небезпечних ультрафіолетових променів.

"Захищайте свою шкіру взимку і влітку. І намагайтеся не перестаратися з прогулянками під палючим сонцем", – порадив Вілсон.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...