Збереться разом вся королівська родина: Стало відомо, як Єлизавета II відсвяткує своє 95-річчя

День народження королеви Великобританії відзначать парадом.

21 квітня 2021 року королеві Єлизаветі II виповниться 95 років, а в червні на честь її дня народження планується парад в Букінгемському палаці. Старший королівський помічник повідомив виданню The Sunday Times, що свято пройде з розмахом, і його відвідають принц Гаррі і Меган Маркл, передають Патріоти України.

Церемонія виносу прапора - щорічний захід, присвячений дню народження монарха. У 2020 році через пандемію Covid-19 її провели в соціально-дистанційному форматі, і крім самої королеви в ній не брав участі ніхто з королівської родини. Але 9 січня Єлизавета II разом з чоловіком принцом Філіпом отримала щеплення від коронавірусу Pfizer і BioNTech, і тепер сповнена рішучості повернутися до справ.

Традиційно в Церемонії бере участь 1400 солдатів, 200 коней і 400 музикантів. У палаці розповіли, що парад буде водночас офіційним і сімейним заходом, і на ньому очікується присутність принца Гаррі і Меган Маркл.

"Поточний план полягає в тому, щоб парад на честь дня народження королеви пройшов в Лондоні в звичайному режимі. Його, можливо, доведеться адаптувати або скоротити залежно від того, які правила будуть діяти той час. Але є прагнення і велике бажання все це здійснити", - говорить помічник королеви.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...