Смачна і оригінальна страва для посиденьок на природі.

Багет з начинкою – відмінна ідея для літнього пікніка. Він просто готується і виходить дуже смачним. Крім цього, його легко і зручно перевозити, передають Патріоти України з посиланням на Сьогодні.
Так як для страви використовується тільки скоринка багета, м'якуш можна пустити на сухарики або паніровку.
Фарширований багет з перцем, сиром і оливками
Час приготування:
Калорійність:
Складові:
- 1 багет завдовжки 18 см і діаметром близько 7 см
- 115 г вершкового сиру кімнатної температури
- 1/2 чашки червоного перцю, нарізаного дрібними кубиками
- 1 1/2 столові ложки маринованих оливок Каламата, дрібно нарізаних
- 2 столові ложки свіжої петрушки, нарізаної
- 1 чайна ложка сушеного листя чебрецю
- 1/2 чашки суміші моцарели, проволоне і пармезану, подрібнених.
Спосіб приготування:
- Відріжте кінчики багета і акуратно дістаньте м'якоть, залишаючи кірку товщиною близько 1 см.
- У маленькій мисці з'єднайте вершковий сир, перець, маслини, петрушку і чебрець.
- Додайте суміш італійських сирів, ще раз перемішайте.
- За допомогою ложки щільно наповніть багет начинкою.
- Перед подачею розріжте його на порційні шматочки за допомогою хлібного ножа.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...