Зе команда по-китайськи: Курка знесла зелене яйце з хитромудрим візерунком і всіх спантеличила

Ветеринар вважає, що яйце могло бути стимульоване чимось ззовні, коли воно все ще перебувало в курячої трубці.

У китайському місті Суцянь (провінція Цзянсу) на сході Китаю курка знесла незвичайне яйце - зеленого кольору, та ще й в цяточку, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Господиня курки вирішила, що яйце схоже на описане в дитячій книзі доктора Сьюзі «Зелені яйця і шинка». Вона показала його репортерові місцевої радіостанції громадського каналу Цзянсу і так стала знаменитістю.

Вона стверджує, що не міняла раціон домашньої птиці, в який входять кукурудза, овочі і трава.Однак Чжан Веньчен, старший ветеринар тваринницької та ветеринарної станції Суцянь, вважає, що яйце могло бути стимульоване чимось ззовні, коли воно все ще перебувало в курячої трубці. Аномальне ж скорочення трубки могло викликати остаточну секрецію білкового шару, що і сформувало зелений колір.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...