"Зеленського посадять за стіл з терористами", - Безсмертний про Консультативну раду (відео)

Політик зазначив, що в діях Зеленського та голови Офісу президента Андрія Єрмака вбачаються ознаки державної зради.

Експредставник України у Тристоронній контактній групі Роман Безсмертний заявив, що створення Консультативної ради в Мінську призведе до прямих переговорів президента Володимира Зеленського з терористами "ДНР" і "ЛНР". Про це Безсмертний заявив у ефірі програми "Червона Лінія з Сергієм Висоцьким", передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Через оцей так званий регламент, через рішення Консультативної ради офіційно посадять Зеленського за стіл переговорів з паном Пасічником і Пушиліним. Що принципово є недопустимо з точки зору конфігурації самого переговорного процесу. Бо я наголошую, що це Тристороння контактна група. І тут важливо не тільки "тристороння", а й "контактна" група. Чому я перевожу увагу на це слово - там можна контактувать про що завгодно, але рішення мають приймати уповноважені особи України - президент, парламент і т. д.", - сказав Безсмертний.

Політик також зазначив, що в діях Зеленського та голови Офісу президента Андрія Єрмака вбачаються ознаки державної зради.

"Продовжується підписання документів поза їх ратифікацією парламентом, поза їх освячення Кабміном. З якими повноваження туди їздив Єрмак? Хто ці повноваження йому передавав? Де документи, якими передавалися ці повноваження? А це, між іншим, міжнародні відносини, це зовнішня політика, а Конституція України говорить про зворотнє: будь-які акти, які не пройшли схвалення парламентом, не є чинними в Україні. Тому це ще й перевищення повноважень і президентом, і паном Єрмаком. По суті, ми маємо справу з ознаками державної зради, суть яких полягає у тому, що Єрмак є оператором, який керує, по суті, зовнішньою політикою і руками Зеленського веде Україну в ярмо московське", - заявив Безсмертний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...