Зеленського звинуватили у тиску на Конституційний суд у справі про розпуск парламенту (відео)

Конституційний суд визнав конституційним указ президента Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради. Відповідне рішення було ухвалене під час закритого засідання Великої палати у четвер.

Конституційний суд піддався тиску президента Володимира Зеленського. Про це в ефірі "Прямого" в ток-шоу "Ехо України" розповіла політичний експерт Яніна Соколовська, передають Патріоти України.

"Конституційний суд піддався тиску президента. Як він скоював цей тиск ми всі бачили. Це відбувалось, коли він заявився в цей суд, ще й заявив, що до мене президенти ще такого не робили. Дійсно не робили, бо на суд тиснути не можна. Фактично він поставив суд перед вибором або судді з народом, або судді приймають рішення, що указ не конституційний. Ряд суддів піддався на цю провокацію, а ряд суддів, мені казали, що це 6 людей, вони пишуть окрему думку і вони голосують проти конституційності указу", - наголосила Соколовська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...