Зеленський не довіряє Авакову: Політолог про долю екс-соратника Ющенка, Тимошенка, Яценюка, котрий дуже хоче в ЗеКоманду (відео)

Голова Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков має перспективу і далі залишатися в політиці, але чи захоче цього Володимир Зеленський – це велике питання.

Про це в ток-шоу "Ехо України" на телеканалі "Прямий" заявив політолог Сергій Таран, передають Патріоти України.

"У Авакова є перспектива і далі залишатися в політиці. Але чи захоче цього Зеленський – це велике питання. Тому що він же, очевидно, теж бачив, що його найближче оточення – це ті люди, яким він довіряє, і він на них може тільки сподіватися. Всі кадрові призначення Зеленського, які зараз є, – це призначення на 95% тих людей, яких він знає багато років і з якими він працював в тій чи іншій сфері: в сфері шоу-бізнесу, будь-де. Немає значення. Аваков – це не його людина, він не з його орбіти. Аваков – це той політичний гравець, який все одно буде грати самостійну гру", - сказав Таран.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...