"Зеленський не хоче Україні зла, але...": Стерненко розкритикував кадрову політику президента

Активіст вважає кадрову політику Володимира Зеленського "політичною дурнею".

Одеський активіст Сергій Стерненко заявив, що не вважає, буцімто чинний президент Володимир Зеленський бажає Україні зла. Втім він розкритикував кадрову політику чинного глави держави, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

"Я не думаю, що він хоче Україні зла. Я не думаю, що він хоче, аби на активістів нападали. Що він хоче, щоб ми жили в поганій країні. Втім він набрав у своє оточення тих людей, які ведуть країну сьогодні до прірви", – заявив активіст.

Відтак він вважає кадрову політику Володимира Зеленського "політичною дурнею". Ба більше, прогнозує, що Україна може заплатити за це величезну ціну, якщо позитивних змін не відбудеться вже найближчим часом.

"Я не бачу тенденції до того, щоб такі зміни відбулися. Він дозволяє керувати країною Авакову і Єрмаку, подекуди Медведчуку. Тобто він віддав країну просто на розграбування й знищення цим людям – нічого більше", – стверджує Сергій Стерненко.

Резюмуючи, він озвучив фразу, яку б сказав Володимиру Зеленському при особистій зустрічі: "Будьте Президентом України та її громадян, а не президентом Єрмака, Авакова, Медведчука й усіх інших".

Водночас активіст розповів і про своє ставлення до п'ятого президента Петра Порошенка. Той стверджує, що Порошенко був не найгіршим президентом, але втратив багато можливостей для змін у державі.

"Він загубив величезні можливості для змін, домовляючись із регіональними кланами, з місцевими феодалами, з тим же Геннадієм Трухановим. Порошенко зробив дуже багато для нашої країни, але водночас дуже багато чим нашкодив", – заявив Стерненко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...