Землетрус у Туреччині: В Ізмірі на очах у перехожих розсипалася 10-поверхова будівля (фото, відео)

Чи постраждав хтось під час падіння будинку, невідомо.

У п'ятницю, 30 жовтня, Туреччину сколихнув потужний землетрус з катастрофічними руйнуваннями. Найбільше постраждало місто Ізмір, де від підземних поштовхів падали будинки. Кадри краху однієї з багатоповерхівок, зняті очевидцями, показали в мережі, передають Патріоти України.

Землетрус в Егейському морі призвів до серйозних руйнувань в Ізмірі. За різними оцінками, через поштовхи обрушилися до 20 будинків. Таку цифру назвав губернатор провінції Ізмір Тунч Сойєр.Один з таких інцидентів зняли на відео місцеві жителі. Буквально за пару секунд половина 10-поверхового будинку рухнула, розсипавшись як пісочний замок. Чи постраждав хтось під час падіння будинку, невідомо. Є шанс, що люди встигли звідти евакуюватися.Варто відзначити, що епіцентром землетрусу магнітудою в 6,6 бала стало місце біля узбережжя району Сеферіхісар, що в Егейському морі. Поштовхи виникли на глибині майже в 12 км. Вони відчувалися не тільки в Туреччині, але і в інших країнах регіону. Зараз турки намагаються впоратися з наслідками природного лиха, яке завдало колосальної шкоди. Про жертви поки невідомо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...