"Землю чекає вічний дощ", - NASA

​Вчені заявили, що зміни клімату на Землі набагато глобальніша, ніж про це заявляють офіційно. І найближчим часом планету чекає величезна кількість опадів.

Видання Nature Communications, яке публікує результати роботи багатьох вчених NASA, повідомляє, що, на думку експертів NASA, зараз синоптики неправильно розраховують кількість опадів, передають Патріоти України.

Вчені вважають, що на планеті зараз відбувається зрушення повітряних потоків, і метеорологи не враховують те, що відбувається скорочення висотних хмар над тропіками. Саме через переміщення хмар на Землі збільшується кількість опадів.

У NASA впевнені, що кліматичні зміни на планеті набагато глобальніші, ніж заявляють офіційно. І причина цього - переміщення хмар над тропіками.

Експерти запевняють, що завдяки вдосконаленій моделі вивчення подібних природних явищ вони зможуть докладніше дослідити нові природні явища.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...