Згвалтував десятки дітей: Суд відпустив з-під варти киянина, який зняв кілька тисяч відео з дитячим порно

За словами правоохоронців, зараз поліції вдалося встановити, що через орендовані офіси цієї дитячої порностудії "пройшли" близько 60 дітей.

У Полтаві суд звільнив з-під варти 51-річного киянина, підозрюваного у виготовленні, збуті і розповсюдженні дитячої порнографії. Про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-секретар департаменту кіберполіції Юлія Квітко, передають Патріоти України.

"Рішенням Жовтневого районного суду міста Полтави на початку серпня 2019 з-під варти під заставу в 153 680 гривень, був випущений 51-річний киянин, якого підозрюють у виготовленні, збуті і розповсюдженні дитячої порнографії", - йдеться в повідомленні.

Також уточнюється, що після оприлюднення інформації про затримання чоловіка в кінці лютого 2019 в кіберполіції надійшло ще 10 повідомлень з приводу використання цією людиною дітей в зйомках порно. Під час затримання та обшуку у зловмисника вилучено понад 300 тисяч фотографій і кілька тисяч відео з дитячим порно.

"Виготовлений контент чоловік поширював на закритих форумах в мережі, в більшості випадків - для іноземних користувачів, оскільки вони могли заплатити за нього більше грошей. Так, на одному з його численних криптогаманців правоохоронці зафіксували надходження суми, яка прирівнюється сьогодні до майже 47 000 доларів США. У зйомках він брав участь як особисто, так і за гроші наймав акторів", - йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, зараз поліції вдалося встановити, що через орендовані офіси цієї дитячої порностудії "пройшли" близько 60 дітей. Насправді жертв може бути набагато більше, оскільки далеко не всі наважилися давати показання.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...